Hideout Gaming

Support & Report Center => Support => Topic started by: Wara on July 10, 2018, 10:47:25 AM

Title: Help
Post by: Wara on July 10, 2018, 10:47:25 AM
Hola, tengo un problema:

Cada vez que intento entrar a algun servidor, me aparece en lista de servidores normalmente... Pero cuando intento entrar me carga hasta "Estableciendo conexion con el cliente" Y hasta ahí se queda, solo pasa con mi steam id, porque intento entrar con otra y si me deja. Luego cuando veo en la consola me dice "Banned by server".

 STEAM_0:0:861548641


Hi, I have a problem:

Every time I try to enter a server, it appears in the list of servers normally ... But when I try to enter it loads me until "Establishing connection with the client" And even there it stays, it only happens with my steam id, because I try to enter with another and if he leaves me. Then when I see the console it says "Banned by server".

  STEAM_0: 0: 861548641
Title: Re: Help
Post by: The Watcher on July 10, 2018, 11:00:36 AM
Since you are an admin.. your steam ID is bound to your IP or to a certain range of IP addresses. If your IP changed or your router is working within a range that differs from the one cadi has configured.. you will not be able to join the servers.

If your IP address change every time you reboot your router/modem .. keep rebooting it until it reaches the right IP/range. And if it fails.. PM cadi.


Regards.

Title: Re: Help
Post by: Wara on July 10, 2018, 11:02:35 AM
Since you are an admin.. your steam ID is bound to your IP or to a certain range of IP addresses. If your IP changed or your router is working within a range that differs from the one cadi has configured.. you will not be able to join the servers.

If your IP address change every time you reboot your router/modem .. keep rebooting it until it reaches the right IP/range. And if it fails.. PM cadi.


Regards.

You're right, my ip published changed without me noticing, I have to send mp to cadi with the new ip that I have?
Title: Re: Help
Post by: The Watcher on July 10, 2018, 11:07:18 AM
Yes, if you cannot reboot your router/modem.. send him your new IP address.
Title: Re: Help
Post by: S.S.I pro on July 10, 2018, 11:09:01 AM
You are missing an IP address
Do not change your internet
If you do, it will be automatically blocked
OK
Greetings.
Title: Re: Help
Post by: Wara on July 12, 2018, 04:43:58 PM
Cadi, I already wrote you my new ip (mp) ...